Montáže - Šátek CZ s.r.o. Kostelní Lhota 44, 289 12

Naší hlavní činností jsou komplexní služby v oblasti vody, plynu a topenářství.

Vodoinstalatérské práce zahrnují vše od instalace přívodů a rozvodů vody do domácností i do jiných objektů. S vodou samozřejmě souvisí i kanalizační přípojky, nebo instalace i opravy odvodů odpadních vod a splašků do septiků, žump nebo domácích čistíren odpadních vod. Pomáháme i s výběrem a instalací čerpadel a domácích vodáren, pokud má zákazník svou vlastní domácí studnu.

V oblasti topenářství radíme zákazníkům při výběru optimálního topného systému, který pak realizujeme na klíč. Platí to jak o podlahovém topení, tak o kotlech všech typů. Staré kotle demontujeme, odvezeme a vyměníme je za nové. Do tohoto procesu patří i pomoc při vyřizování žádosti od kotlíkovou dotaci, ozkoušení nového kotle a poradenství týkající se obsluhy a údržby kotlů. Součástí našich topenářských prací je rovněž instalace ústředního topení či výměna radiátorů.

Plynoservis zahrnuje nejen realizaci přívodu plynu z veřejného plynovodu do rodinných domů i do jiných objektů a jeho rozvedení uvnitř objektu. Provádíme také revize plynu a odstraňujeme poruchy a havárie plynu. Na základě objednávky zákazníka nejprve poradíme, jaký plynový kotel by pro jejich potřeby byl ideální, poté následuje jeho zakoupení, dovezení a připojení na plynový rozvod.

Kontaktní údaje

Primecore s.r.o.

  • Dělnická 213/12
  • 170 00 Praha 7
  • IČO: 06262856
© 2024 Pobočka.cz. Všechna práva vyhrazena.