Jirman Jan Velký Dřevíč 219, 549 34

Včelí farma Dřevíč produkuje 4 druhy medu

Med květový Tento med má typickou světlejší barvu, převážně z květů stromů a luk. Představuje tak jarní probouzející se přírodu. Pro svůj obsah jednoduchých cukrů (glukóza a fruktóza) je velmi dobře stravitelný i pro malé děti i starší populaci. Pro obsah pylu je vhodný k boji s alergickými nemocemi, působí jako antigeny.

Med květový pastovaný Pochází z nektaru planě rostoucích bylin, horských luk a trvalých travních porostů. Tento med má typickou světlejší barvu a je čistě květový. Vzniká několikadenním mícháním za studena, zachovává si tak biologicky cenné aktivní látky. Má krémovou konzistenci, je tak vhodný pro natírání na pečivo, protože nestéká. Pro svůj obsah bílkovin je dobře stravitelný.

Med květový lesní Je to většinou smíšený med tmavší barvy, původem z různých druhů stromů – smrk, jedle, javor. logo jedem s medem 500 tr Včelami sbíraný z tzv. medové rosy na jehličí, kde je vylučován mšicemi. Lesní med je nejhodnotnější co do chuti, tak vysokého obsahu minerálních látek a aminokyselin. Je velmi lahodný, s kořeněnou vůní a harmonickou chutí. Pomáhá při chronických potížích s dýcháním, při onemocnění horních cest dýchacích a bronchitidě. Obsahuje více účinných látek než medy nektarové, hlavně biologicky aktivní železo, posiluje tak celkovou imunitu organismu. Od medu květových se liší především tmavší barvou a pomalou krystalizací. Díky vyššímu obsahu minerálů a menší kyselosti mají harmonickou chuť.

Med květový se skořicí Každé ráno jednu lžíčku a budete fit. Skořice působí antisepticky na lidský organismus.

Doporučuji do svářáku, čaje, štrudlu, palačinky...

Kontaktní údaje

Primecore s.r.o.

  • Dělnická 213/12
  • 170 00 Praha 7
  • IČO: 06262856
© 2024 Pobočka.cz. Všechna práva vyhrazena.